VOC
Főoldal.
Termosztátok.
Kézi széndioxid-mérők.
Fali széndioxid-vezérlők.
Kézi szénmonoxid-jelzők.
Fali szénmonoxid-jelzők.
VOC vezérlők.
Ózonmérők.
Letöltés.
Elérhetőség.
Indoor Air Quality
Beltéri Levegőminőség

Beltéri VOC IAQ mérők / jelzők /vezérlők

 

Az IAQ a beltéri levegőminőség összetett mutatója, mely áll a hőmérsékletből, páratartalomból, a friss levegőből és különböző alacsony koncentrációjú összetevőkből (VOC). Az IAQ fontos, hiszen a környezetünk minőségét komfortját, a munkavégző képességünket az általa mért tényezők szabják meg.

A VOC (Volatile organic compounds) különböző gázok, melyeket bizonyos  vegyi anyagok bocsátanak ki, s melyek hatása rövid vagy hosszú időtartam alatt változatos egészségi hatásokat váltanak ki szervezetünkben. Szennyezik a levegőt, ezzel hozzájárulnak asztmás és egyéb légúti megbetegedésekhez. Az illékony szerves vegyületek (VOC) forrása a lakkok, festékek, higítók; tisztítószerek; építőanyagok, bútorlapok; irodai felszerelések: nyomtatók, másolók, hibajavítók, ragasztók, fotók stb. A háztartásokban is szélekörben haználunk ilyen vegyszereket: szerves oldószerek, fertőtlenítők, viaszok, festékek, zsírtalanítók, kozmetikumok, dezodorok, parfűmök.

 

A fali VOC-IAQ  készülékek feladata a beltéri levegő VOC (illékony szerves  vegyületek) szintjének mérése,  kijelzése, és a különböző választható analóg és relékimenetek segítségével a szellőzőrendszerek vezérlése.

 

 

 

 

 

 

F2012IAQ-VOC-20xx /40xx /21xx

 

Fali VOC jelző és vezérlő a levegő  illékony szerves vegyületek mérésére, a ventilátorok vezérlésére.

 

 

Részletek ...

F2012TSM-VOC-L1xx

 

Fali VOC távadó és jelző, az illékony szerves vegyületek szintjét a műszerházon található 6 LED jelzi.

 

 

Részletek ...

 

 

VOC jelző és vezérlő
VOC távadó és jelző